Kolosianëve 2:5

Kolosianëve 2:5 ALBB

sepse, edhe pse me trup jam larg jush, me frymën jam bashkë me ju dhe gëzohem duke parë rregullin dhe qëndrueshmërinë e besimit tuaj në Krishtin.
ALBB: Bibla Shqip
Share