Kolosianëve 2:23

Kolosianëve 2:23 ALBB

Këto gjëra kanë ndonjë dukje diturie në devotshmërinë e zgjedhur vullnetarisht, në përulësinë e rreme dhe në trajtimin e ashpër të trupit, por nuk kanë asnjë vlerë kundër kënaqësisë së mishit.
ALBB: Bibla Shqip
Share