1 i Mbretërve 1:1

1 i Mbretërve 1:1 ALBB

Tani mbreti David ishte plak dhe i shtyrë në moshë dhe, megjithëse e mbulonin me rroba, nuk ngrohej dot.
ALBB: Bibla Shqip
Share

Free Reading Plans and Devotionals related to 1 i Mbretërve 1:1