Maтеј 1:20

Maтеј 1:20 MNT

Но токму кога науми да го стори тоа, насон му се јави ангел Господов и му рече: „Јосифе, чедо Давидово, не плаши се да ја земеш Марија за жена, зашто Детето зачнато во неа е од Светиот Дух.
MNT: Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик
Share